FlyMS in The Netherlands

Dinsdagavond 12 oktober zal rond 18:30 uur een Cessna 340 landen op Schiphol Oost met daarin een enthousiast team van jonge ondernemers die als vrijwilligers de wereld rondvliegen om awareness te creëren voor MS.
Zij komen nu uit Gotenburg waar op dit moment Living with MS plaats vindt. Als passagier hebben zij o.a. Reni de Boer aan boord.

Woensdag 13 oktober, vliegen zij naar Lelystad Airport om daar rondvluchten te organiseren voor mensen met MS en zullen zij
interviews af geven aan de aanwezige pers. Het is een spontane actie waar wij geen organisator van zijn. Gisteren kregen wij van het verzoek om hen te supporten bij aankomst in Nederland om de actie FlyMS zo succesvol mogelijk te maken, hetgeen we vanzelfsprekend graag doen. Voor meer info over de actie verwijs ik je naar:
www.flyms.org

Aan ons is tevens gevraagd om mensen met MS uit te nodigen voor een rondvlucht.

Vraag aan jou, zou jij mee willen vliegen en ken je mensen die we hier een plezier mee kunnen doen? Mensen met MS die geïnteresseerd zijn tussen 11:00 uur en 14:00 uur van harte welkom op Lelystad-Airport Arendweg 7 te Lelystad.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s