MS-Jongerencafé een super succes!

MS-Jongerencafé Twente een super succes!
Op steenworp afstand van De Grolsch Veste te Enschede waar op 24 april jongstleden de allereerste MS-Jongerendag plaatsvond werd op 6 november jongstleden het allereerste MS-Jongerencafé georganiseerd. De vraag is wat er speelt onder jongeren met MS en hun naastbetrokkenen. Bistro De Broeierd bleek een geschikte locatie om jongeren te ontmoeten.

Om 14:00 uur gingen de deuren open en de eerste jongeren kwamen binnen. Er stond een grote tafel in het midden van de zaal waar een ieder aan kon schuiven. De jongeren konden in een gemoedelijke sfeer met elkaar praten over wat hun dagelijks bezig houdt en wat de invloed van MS hierbij is. Onder het genot van een kop koffie of thee met een overheerlijke appeltaart hadden de jongeren het prima naar hun zin.

Er waren 20 jongeren aanwezig bij het eerste MS-Jongerencafé wat aangeeft dat er genoeg interesse is voor persoonlijk contact met “lotgenoten”.

Door verschillende instanties werd het MS-Jongerencafé voorzien van foldermateriaal over medicatie, werk, studie, vermoeidheid, etc.

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Kijk op www.msjt.nl onder het kopje “agenda” voor de volgende data en meld je aan via het contactformulier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s